Utvecklar IT-system för återförsäljare


Produktguiden är en standard produkt för integration till leverantörer i IT-branschen. Produktguiden säkerställer att det finns ett effektivt flöde av produktinformation. Fokus är att säkerställa kvalitet och avancerad användning av information om leverantörernas produkter. Produktinformationen är förutom pris också fakta om vikt, minneshastighet, språk mm. Information om produkten visas på en intern website, i säljarnas webbgränsnitt eller ert affärssystem.

Lösningen är baserad på FS Systems innovativa systemarkitektur, men nyttan kommer lika mycket från affärsmodellen. Produktguiden är byggd för att säkerställa stabilitet, spårbarhet och effektivitet i hela produkthanteringen.

Systemet har en arkitektur som på bästa sätt möjliggör en avancerad realtidsintegrering med våra kunders affärssystem. Med hjälp av Produktguiden är informationen i affärssystemet alltid aktuell och av hög kvalitet. Detta gör att inköpsavdelningen på företaget enkelt kan hålla en hög nivå av service och information till företagets säljare samt kunder.